دانلود فیلم ایرانی ناگهان درخت با لینک مستقیم و کیفیت عالی

تیزر فیلم ناگهان درخت
درباره فیلم ناگهان درخت
صفی یزدانیان متولد سال ۱۳۳۹، منتقد سینمایی، فیلمساز، روزنامه نگار و مترجم است. او دانش آموخته کارشناسی سینما از دانشگاه هنر در سال ۶۸ است. از فیلمهای مستند او میتوان به فیلمهای نفس، در جستجوی شهرزاد و قایقهای من اشاره کرد. او با مستندهایش در جشنوارههایی همچون ژان تی یی (فرانسه) و جشنواره فیلمهای مستند آمستردام شرکت کرد. یزدانیان از سال ۶۸ به عنوان نویسنده با ماهنامه فیلم و چند نشریه دیگر همکاری کرد. اولین فیلم بلندش را با عنوان در دنیای تو ساعت چند است؟ در سال ۹۳ جلوی دوربین برد که جوایز متعددی را از جشنوارههای داخلی و خارجی کسب کرد. ناگهان درخت را به عنوان دومین فیلمش در سال ۹۷، کارگردانی کرد. یزدانیان علاوه بر دو فیلم خودش، فیلمنامه فیلم سیمای زنی در دوردست به کارگردانی علی مصفا را نیز به نگارش درآورده است. او همچنین دو کتاب را به تألیف در آورده است، ترجمه تنهایی (مجموعه مقالات سینمایی) و سینما میتواند یک فرشته باشد.
پیمان معادی، مهناز افشار، زهره عباسی، سیامک صفری، شقایق دهقان، مهراب قاسمخانی و پانتهآ پناهیها، ترکیب بازیگران ناگهان درخت را تشکیل میدهند. به نظر میرسد انتخاب بازیگران این فیلم اشکالاتی دارد. ناگهان درخت را میتوان ضعیفترین انتخاب کارنامه حرفهای پیمان معادی دانست. او در به تصویر کشیدن شخصیت فرهاد و شاعرانگیاش ناتوان است. هر چقدر ترکیب علی مصفا و زری خوشکام در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟، ترکیب جذابی است، ترکیب پیمان معادی و زهره عباسی، چندان چنگی به دل نمیزند. هر چند زهره عباسی، چند قدم از معادی جلوتر است تا آنجا که برای این فیلم، نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر شد. معادی در این فیلم، عصا قورت داده تر از آن است که بتواند فرهاد را به درستی روایت کند. استفاده از صدای او در قالب نریشنهای طولانی، اشتباه دیگر فیلمساز است. معادی توانایی چندانی برای استفاده از صدایش ندارد، برای همین هم نریشنهایش خالی از احساس است. مهناز افشار هم وضعیتی بهتر از معادی ندارد و شخصیتاش در طول فیلم گنگ است. به نظر میرسد مهراب قاسمخانی و شقایق دهقان نیز به واسطه دوستی شان با کارگردان در ترکیب این فیلم قرار گرفتهاند، چون حضورشان در فیلم، چندان ثمری ندارد.
فیلم ناگهان درخت (Nagahan Derakht) فیلمی درام، فانتزی و رمانتیک به نویسندگی و کارگردانی صفی یزدانیان، محصول سال ۱۳۹۷ است؛ این فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر حضور داشت و در بخش بهترین بازیگر نقش زن مکمل (زهر عباسی) و بهترین موسیقی متن (کریستف رضاعی) نامزد شد؛ این فیلم همانند دیگر فیلم ها به دلیل شرایط کرونایی، به صورت آنلاین اکران شد؛ صفی یزدانیان متولد سال ۱۳۳۹، منتقد سینمایی، فیلمساز، روزنامه نگار و مترجم است؛ او دانش آموخته کارشناسی سینما از دانشگاه هنر در سال ۶۸ است؛ از فیلمهای مستند او میتوان به فیلمهای نفس، در جستجوی شهرزاد و قایقهای من اشاره کرد؛ او با مستندهایش در جشنوارههایی همچون ژان تی یی (فرانسه) و جشنواره فیلمهای مستند آمستردام شرکت کرد؛ او همچنین دو کتاب را به تألیف در آورده است، ترجمه تنهایی (مجموعه مقالات سینمایی) و سینما میتواند یک فرشته باشد؛ فیلم ناگهان درخت برنده جایزه موسیقی متن از نگاه انجمن منتقدان و نویسندگان فیلم ایران و همچنین برنده یک جایزه دیگر از جشنواره بین المللی فیلم Screen Power در سال 2020 شده است. تیم حقوقی فیلم سینمایی ناگهان درخت که در کشور آمریکا مستقر هستند، در جهت احقاق حقوق مولفین با هرگونه نقض قانون در جهت دانلود و کپی فیلم برخورد حقوقی خواهد داشت. لازم به ذکر است، قانون کپی رایت در کشور آمریکا دارای بالاترین قدرت اجرایی در دنیاست. تا قبل از اکران نیز اقداماتی غیرقانونی در جهت پیش فروش سایتهایی در آمریکا، کانادا، مالزی، ترکیه، امارات و انگلیس صورت گرفته بود که جلوی آن گرفته شد
نقد و بررسی فیلم ناگهان درخت
یاسمن خلیلی فرد
فیلم نوستالژیها. «ناگهان درخت» بیش از آنکه فیلمی مبتنی بر تکنیک و اصول باشد فیلمی حسیست؛ فیلم عکس و ادبیات و نقاشی و موسیقی با قاب بندی های زیبا و چشمنواز. صفی یزدانیان بار دیگرمخاطب را به این باور میرساند که فیلم میتواند بیش از سینما، «شعر» باشد. مضمون فیلم «مادرانگی» است و بهترین بازی آن را بازیگری تازهکار به نام زهره عباسی ارائه میکند
محسن سلیمانی فاخر
«ناگهان درخت »اثری مدرنیسم است که زمان خطی ندارد و زمان روایی است .روایت تابعی از ذهن است، زمان و مکان بیرونی مهم نیست و اصل قصه یک سفر درونی است .کاوش جهان از منظر ذهنی است و عینیت ِ موجود نقشی ثانوی دارد که اگر تماشاگر بر ان تاکید کند به سیاهی می رود . «فرهاد» در فیلم کاوشگری است که گذشته را می کاود .مادر کاوی هم از مستثنی نیست، واکاوی دوران کودکی ،قرار گرفتن داستان فیلم در هاله ای از ابهام و فراوانی نماد در فیلم همچون درخت ، به یاد و به خاطر آوردن ،وجود مکان های قدیمی ونوستالوژیک ، عکس و سوار شدن داستان یا حتی ضد داستان در تخیل شخصیت و مهمتر از ان نام «فرهاد» که استعاره از فرهاد ناکام قصه هاست نشانه هایی از سینمای مدرنیسم است.
مائده مرتضوی
آخرین ساخته صفی یزدانیان روایتی است از مرگ و زندگی از منظر یک شاعر. از همان لحظه آغازین فیلم صدایی را میشنویم که مربوط به مردی بالغ است و روی تصویر کودکی از سالهای نخستین دبستان پخش میشود. یک راوی به نام فرهاد (با بازی پیمان معادی) که تماشاگر در آغاز پرده دوم متوجه میشود که شاعر و سراینده چند شعر است. کل این فیلم به روایت فرهاد از دوران کودکی تا 50 سالگی خود اختصاص دارد؛ روایتی به شدت شخصی اما مملو از جهانبینی و سویههای فکری خاص. در بخشی از فیلم شاهد پخش ترانههای لورکا با صدای احمد شاملو هستیم و اگر حتا نقش موسیقی را در پرداخت شاعرانه فیلم نادیده بگیریم، باز هم نقش ادبیات در دیالوگها، کنشهای شخصیت اصلی فیلم و تفاوت فاحش او با دیگران به واسطه روحیه شاعرانهای که دارد، محرز است.
عکس ها و تصاویر فیلم ناگهان درخت